• NDCC

Ples sa Zvijezdama


Od ožujka 2019. moći ćemo pratiti novu sezonu "Plesa sa Zvijezdama" na NOVA TV.


Pružimo podršku Sonji Kovač i Gordanu Voglešu koji će zasigurno prirediti vrhunski plesni spektakl te im želimo pobjedu u novoj sezoni Plesa sa Zvijezdama.


Plesni par Sonja Kovač i Gordan Vogleš.

Televizijska glumica i jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica. Sonja je najpoznatija po ulogama u humorističnim TV serijama ''Zauvijek susjedi'', ''Bračne vode'' i “Najbolje Godine”. Izlet u pjevačke vode imala je 2008. godine kada je snimila prvu pjesmu ''Više nisi moj''. Danas je Sonja jedna od najuspješnijih hrvatskih blogerica i influencerica s internacionalnim uspjehom te njen kanal na YouTubeu okuplja gotovo 15 tisuća pretplatnika, a Instagram profil 380 tisuća pratitelja. 

Gordan je nositelj sudačke licence World Dance Council (WDC) te u razdoblju od 2006. do 2016. višestruki prvak na domaćim bodovnim turnirima u standardnim i latinoameričkim plesovima. U razdoblju od 2015. do 2019. godine radi kao organizator plesnog natjecanja Zagreb Christmas Ball. www.zagrebchristmasball.com Od 2016. do 2019. godine potpredsjednik je Nacionalnog plesnog vijeća Hrvatske. www.nationaldancecouncilofcroatia.com Od 2017. do 2019. organizator je međunarodnog plesnog natjecanja Adriatic Pearl u Dubrovniku. www.adriaticpearldubrovnik.com296 views0 comments